Oldalak

2018. július 8., vasárnap

Szendvics rántott hússal sült baconnel és hagymával - Gyors vacsi


Szendvics rántott hússal sült baconnel és hagymával

Hozzávalók 4 szendvicshez:

  • 4 sima zsemle
  • 4 szelet kisebb panírozott csirkemell
  • 10 dkg felkockázott bacon
  • 4-5 ek sült hagyma (bolti)
  • mézes mustár
  • majonéz
  • kevés csalamádé
  • 8 karika kígyó uborka
  • sajt (szeletelt vagy reszelt
  • bbq szósz vagy ketchup

Elkészítés:

  1. A bacont ropogósra kisütöttem és összekevertem a sült hagymával.
  2. A zsemléket félbevágtam, majd megkentem egy kis mustárral és majonézzel. 2-2 ek sült hagymás keveréket tettem minden zsemlére.
  3. Közben forró olajban kisütöttem a bepanírozott húst. Papírtörlőn felitattam a felesleges zsiradékot. Minden zsemlére tettem egyet-egyet. 
  4. A csalamádé levének nagy részét kinyomkodtam (kb egy maréknyi) és kb 3 helyen felvágtam, hogy ne legyen olyan hosszú a káposzta benne. Rátettem a húsra,ráhelyeztem az uborkát.
  5. Egy szelet sajtot és egy kis barbeque szószt is tettem rá. 
  6. Végül rátettem a tetejét és pillanatok alatt eltüntettük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése