Oldalak

2018. április 3., kedd

Mustáros-fokhagymás sült busa




Mustáros-fokhagymás sült busa

Hozzávalók:
  • 4 szelet busa
  • tej
  • fokhagyma
Fűszerezés:
  • 1 tk só
  • 1 citrombors
  • 1 mk fokhagyma granulátum
  • 2-3 ek mustár
  • 2 ek olaj
Elkészítés:
  1. A halszeleteket betettem a fokhagymás tejbe. Állni hagytam kb 2 órát.
  2. Utána leöntöttem róla majd felitattam róla a felesleges nedvességet.
  3. Összekevertem a fűszereket, majd bekentem vele a halszeleteket.
  4. A sütőt előmelegítettem 180 fokra.
  5. A halszeleteket egy szilikonos sütőpapírral borított tepsibe tettem és beraktam a sütőbe.
  6. Kb 20 perc alatt készre sütöttem. Közben érdemes megfordítani, hogy mindkét oldala megpiruljon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése