2016. április 2., szombat

Sió szelet


Sió szelet

Hozzávalók:
  • 6 tojásos
  • 6 ek cukor
  • 6 ek liszt
    Krém:
    • 2 vaníliás pudingpor
    • 7 dl őszibaracklé
    • 7 dkg cukor
    • 3 dkg vaj
      Tetejére:
      • 4 dl habtejszín
      • 2 cs. habfixáló
      • tortadara
      • étcsokoládé
        Elkészítés:
        1. A szokásos módon elkészítettem a piskótát. Hagytam kihűlni. 
        2. Közben a pudingport a gyümölcslével és a cukorral sűrű krémmé főztem. 
        3. Mikor langyosra hűlt belekevertem a vajat. Utána a piskótára simítottam. 
        4. A habtejszínt felvertem a habfixálókkal és rásimítottam a krémre. 
        5. Megszórtam színes tortadarával és reszeltem rá étcsokoládét.

        Nincsenek megjegyzések:

        Megjegyzés küldése