2016. április 30., szombat

Kakaós-kávés magos koszorú



Kakaós-kávés magos koszorú

Hozzávalók:

  • 25 dkg liszt
  • 25 dkg cukor
  • 8 dkg zsír
  • 1 sütőpor
  • 1 vaníliás cukor
  • 2 tojás
  • 1 dl tej
  • 1 dl erős feket kávé 
  • 2 ek kakaó
Extra:
  • 10 dkg dió, mogyoró,mandula vegyesen
    Elkészítés:

    1. Mindent egy tálba tettem az extra hozzá valókon kívül és gépi habverővel simára kevertem. 
    2. Hozzákevertem a durvára vágott olajos magokat.
    3. Zsírozott lisztezett koszorú formába simítottam. 
    4. Előmelegített 180 fokos sütőben 160 fokon kb 30 perc alatt megsütöttem. Elválik a tepsitől a sütemény széle.
    5. Rácson hagytam kihűlni, majd kifordítottam a formából.


    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése