2016. április 1., péntek

Hagymás sült máj főtt burgonyával


Hagymás sült máj főtt burgonyával

Hozzávalók:
  • 50 dkg sertés máj
  • 20 dkg zsír
  • liszt
  • 3 nagy fej hagyma
  • 50 dkg burgonya
Elkészítés:

  1. A sertés májat felszeleteltem. 
  2. A hagymát vékony szeletekre vágtam. 
  3. A burgonyát hasábokra vágtam és sós vízben megfőztem. 
  4. Egy serpenyőben kevés zsírt forrósítottam. 
  5. Lisztbe forgattam a szeleteket és zsírban megsütöttem. 
  6. Ebben a zsírban sütöttem meg a hagymát.Megsóztam. 
  7. A májat visszahelyeztem a hagymába és átmelegítettem.
  8. Együtt tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése