2015. június 4., csütörtök

Rukkolás-spenótos saláta joghurtos mustáros öntettel és fetával




Rukkolás-spenótos saláta joghurtos 
mustáros öntettel és fetával


Hozzávalók 2 főre:

  • 1 marék rukkola
  • 1 marék bébi spenót
  • negyed jégsaláta
  • kb 2 szelet feta sajt

Öntet:

  • kis pohár natúr joghurt
  • 2 tk magos (dijoni) mustár
  • csipet só
  • 1 tk citromlé
  • pár csepp édesítő vagy 1 mk cukor
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés:

  1. A spenótot és rukkolát megmostam és egy tálba tettem. 
  2. A jégsalátát felkockáztam, majd megmostam és ezt is a tálba tettem.Összeforgattam.
  3. A sajtot durva darabokra morzsoltam a salátára.
  4. Az öntet hozzávalóit összekevertem, majd tálalás előtt a salátára öntöttem.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése