Oldalak

2015. február 28., szombat

Gesztenyés keksz szalámi



Gesztenyés keksz szalámi


Hozzávalók:

  • 50 dkg darált háztartási keksz
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 25 dkg porcukor
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 1 dl rum vagy 0,5 dl rumaroma
  • 3 ek holland kakaópor
  • 25 dkg puha vaj
  • kevés tej
  • kókuszreszelék a beforgatáshoz



Elkészítés:

  1. A vajat és a csokoládét olvasszuk fel és keverjuk bele a gesztenyemasszát.
  2. A többi hozzávalóval gyúrjuk össze, ha nem állna össze adjunk hozzá pici tejet.
  3. Osszuk 2 részre a tésztát és formáljunk belőle rudakat, majd forgassuk bele a kókuszreszelékbe.
  4. 1 órára hűtőbe tesszük, majd szeletelve kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése