Oldalak

2014. szeptember 14., vasárnap

Rókagomba és laskagomba pörkölt



Rókagomba és laskagomba pörkölt

Hozzávalók:

  • 25 dkg rókagomba
  • 50 dkg  laskagomba
  • 2 fej vörös hagyma
  • 1 ek zsír
  • bors
  • 1 púpos tk pirospaprika
  • 2-3 dl víz

Elkészítés:

  1. A vörös hagymát apróra vágtam és zsiradékon megfuttattam.
  2. A megtisztított, felkockázott gombát hozzáadtam és megpároltam.
  3. Ízesítettem sóval, borssal.
  4. Hagytam, hogy kiengedje a levét. Akkor megszórtam pirospapírikával és adtam hozzá még egy kis vizet.
  5. Készre főztem és párolt rizzsel tálaltam.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése