2014. március 20., csütörtök

Zabpelyhes csokis keksz



Zabpelyhes csokis keksz

Hozzávalók: 
  • 30 dkg liszt
  • 20 dkg zabpehely
  • 25 dkg vaj
  • 15 dkg étcsokoládé
  • 2 tojás
  • 10 dkg cukor
  • 1 sütőpor
Elkészítés:

  1. A cukrot a vajjal és a tojással habosra kevertem. 
  2. Hozzáadtam a liszttel elkevert sütőport, majd az apróra vágott csokoládét és a kukoricapelyhet. 
  3. Alaposan összedolgoztam.
  4. A sütőt előmelegítettem 180 fokra. 
  5. Egy tepsit sütőpapírral vagy szilikonlappal kibéleltem és a masszából halmokat csináltam, majd kézzel kicsit lelapítottam.
  6. 10 perc alatt megsütöttem, mikor kivettem kicsit lágy a keksz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése