2014. február 9., vasárnap

Görög wrap



Görög wrap

Hozzávalók
  • 1 kg pulykamell
  • 1 csomag tortilla lap
  • görög fűszerkeverék
  • kevéske olaj
Öntet
  • 1 dl tejföl
  • 2 dl joghurt
  • 1 dl majonéz
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • cukor
  • citromlé
Saláta
  • jégsaláta
  • újhagyma
  • paradicsom
  • uborka
Extra
  • erős paprika
  • chili szósz
Elkészítés:

  1. A húst kockára vágtam és befűszereztem, majd pár órára állni hagytam. 
  2. Kevés olajat is adtam hozzá. Megsütöttem. 
  3. Az öntetet kikevertem és a felvágott zöldségekre öntöttem, majd összekevertem. 
  4. A tortillákat forró serpenyőben mindkét oldalán kicsit megsütöttem. Töltöttem és már kész is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése