2014. január 19., vasárnap

Mátrai borzas hús



Mátrai borzas hús

Hozzávalók:
  • 2 egész csirkemellfilé
  • 2 közepes krumpli
  • 2 tojás
  • liszt
  • bors
  • fokhagyma
  • tejföl
  • reszelt trappista
Elkészítés:

  1. A húst szeletekre vágtam és sóztam, borsoztam, majd állni hagytam. 
  2. A krumplit pucolás után lereszeltem sajtreszelőn, hozzáadtam a tojásokat és annyi lisztet, hogy sűrű tésztát kapjak. 
  3. A húst ebbe a masszába mártottam és forró olajban kisütöttem. 
  4. A tejfölt apróra vágott fokhagymával, sóval és kevés borssal ízesítettem és ezt kentem a kisült húsra, majd megszórtam reszelt sajttal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése