2014. január 23., csütörtök

Kapros kertész saláta




Kapros kertész saláta

Hozzávalók:

  • 1 fej jégsaláta
  • 4 db paradicsom
  • 2 szál répa
  • 1 fej lila hagyma
  • 1 paprika
  • 1 uborka

Öntet: 

  • 1,5 dl majonéz
  • 3 dl tejföl vagy joghurt
  • 1 tk mustár
  • fél citrom leve
  • 1 tk cukor
  • fél tk só
  • 1 tk bors
  • 1 ek apróra vágott kapor

Elkészítés:

  1. Az öntet hozzávalóit simára kevertem. 
  2. A répát lereszeltem, a többi hozzávalót kockákra vágtam és összeforgattam. 
  3. Ráöntöttem az öntetet és összekevertem.
  4. Hagytam 20 percet állni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése