Oldalak

2018. július 6., péntek

Ribizlis piskóta fehér csokoládés krémmel





Ribizlis piskóta fehér csokoládés krémmel

Hozzávalók:
  • 8 tojásból vékony gáztepsiben sütött piskóta
  • ribizli
Töltelék:
  • fehér csokoládés Aranka krémpor
  • 3,5 dl tej
  • 12 dkg áfonya, ribizli, málna vegyesen
Tetejére:
  • 1,5 dl tejszínhab
  • kevés krém a töltelékből
  • ribizli
  • kevés fehér csokoládé
Elkészítés:

  1. A piskóta készítése. A piskótát mikor a tepsibe simítottam megszórtam ribizli szemekkel. A piskótát, miután kivettem a sütőből, egy konyharuhára borítottam és lehúztam róla a sütőpapírt. Feltekertem a konyharuhával együtt és hagytam kihűlni.
  2. A krémport a tejjel kikeverem. Egy keveset félre teszek a tetejére. A többi krémmel megkentem a piskótát, majd a gyümölcsökkel megszórtam és feltekertem.
  3. Felvertem kemény habbá a tejszínhabot és a félretett krémet is hozzákevertem. Bevontam a krémmel, megszórtam fehér csokoládéval és ribizlivel.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése