Oldalak

2018. május 21., hétfő

Barackos kevert






Barackos kevert

Hozzávalók:

  • 25 dkg liszt
  • 15 dkg cukor
  • 8 dkg zsír
  • 1 sütőpor
  • 1 vaníliás cukor
  • 2 tojás
  • 1 dl tej 
  • 1,5 dl natúr joghurt
  • 15 dkg őszibarackbefőtt
    Elkészítés:

    1. Mindent egy tálba tettem a barackon kívül és gépi habverővel simára kevertem. 
    2. Zsírozott lisztezett tepsibe simítottam. Megszórtam a felkockázott barackkal.
    3. Előmelegített 180 fokos sütőben 160 fokon kb 30 perc alatt megsütöttem. Elválik a tepsitől a sütemény széle.
    4. A tepsiben hagyom langyosra hűlni, majd felszeletelem.


    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése