Oldalak

2018. február 20., kedd

Mézes mustáros sült tarja




Mézes mustáros sült tarja

Hozzávalók:

  • 3 szelet tarja
  • bors
  • mézes mustár
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 ek olaj
  • kb 2 dl víz

Elkészítés:

  1. A hússzeleteket sóztam, borsoztam és bedörzsöltem zúzott fokhagymával. Megkentem őket mézes mustárral. Állni hagytam.
  2. Egy serpenyőt felforrósítottam, majd kevés olajat tettem bele. Lepirítottam a hússzeletek mindkét oldalát. Nem baj ha kicsit karamellizálódik.
  3. Mikor szépen lepirultak, felöntöttem vízzel és fedő alatt megpároltam. Közben többször megfordítottam. Amikor már puha hagytam a maradék folyadékot is elforrni. 
  4. Kicsit ismét rápirítottam és már kész is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése