Oldalak

2018. február 20., kedd

Karamellás forró csokoládé



Karamellás forró csokoládé

Hozzávalók 1 nagy bögre:

  • 1 egy cukor
  • 3 dl tej
  • fél dl tejszín
  • 4 dkg étcsokoládé
  • 1 tk kakaópor

Díszítéshez:

  • 6 db mályvacukor
  • kókuszchips
  • szeletelt mandula
  • színes díszcukor

Elkészítés:

  1. A cukrot karamellizáltam (felolvasztottam), majd felöntöttem a tejjel. Vigyázzunk, mert durroghat!
  2. Hozzá adtam a tejszínt, kakaót és csokoládét is.Felforraltam, majd bögrébe töltöttem.
  3. Tetejére halmoztam a mályva cukrot, kókuszchipset, mandulát és a cukorkát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése