Oldalak

2018. február 17., szombat

Amerikai káposztasaláta




Amerikai káposztasaláta

Hozzávalók:

  • 60 dkg fejes káposzta
  • 1 nagyobb vöröshagyma
  • 25 dkg sárgarépa
  • fél csokor friss petrezselyem

Öntet:

  • 1 dl majonéz
  • 0,5 dl tej
  • bors
  • 2 ek porcukor
  • 1 ek fehérborecet
  • 2 ek citromlé

Elkészítés:

  1. A sárgarépát megtisztítottam és lereszeltem alma reszelőn. A vöröshagymát tisztítás után apró kockákra vágtam. A káposztát a v-gyalu hasáb burgonya szeletelőjén gyalultam le.
  2. Összeforgattam a zöldségeket és picit megsóztam és kicsit állni hagytam.
  3. Az öntet hozzávalóit összekevertem, majd a zöldségekre öntöttem. Megszórtam az apróra vágott petrezselyemmel.
  4. Zárható dobozba tettem és egy éjszakát pihenni hagytam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése