Oldalak

2018. január 25., csütörtök

Fűszeres sült csicseriborsó



Fűszeres sült csicseriborsó

Hozzávalók:

  • 1 konzerv csicseriborsó
  • napraforgóolaj
  • 1 tk barna cukor
  • bors
  • curry por
  • fokhagymapor

Elkészítés:

  1. A csicseriborsót leszűrtem, átöblítettem, lecsepegtettem.
  2. Sütőpapírral kibéleltem egy tepsit és beleöntöttem a borsót.
  3. Meglocsoltam olajjal, majd a fűszerekkel is. Átforgattam és egy rétegben elrendeztem őket.
  4. 180 fokos sütőben kb 30-40 perc alatt ropogósra sütöttem. Kb 10 percenkét átkevertem, hogy mindenhol megpiruljon.
  5. Hagytam teljesen kihűlni, akkor már fogyasztható. Jól záródó dobozban egy hétig áll el.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése