Oldalak

2018. január 22., hétfő

Forró csokoládé variációk mályvacukorral



Forró csoki sült mályvacukorral

Hozzávalók (2 csésze)
  • kb 4 dl tej
  • 4 dkg étcsokoládé
  • 1 tk nutella
  • 1 ek kakaópor
  • 1 dl tejszín
Díszítés:
  • 2-4 db mályvacukor
  • habtejszín

Elkészítés:

  1. Mindent egy kis lábosba teszek és összefőzök pár perc alatt.
  2. Bögrékbe töltöm a forró italt és a felvert tejszínhabbal, majd mályvacukorral díszítem.
  3. A mályvacukrot egy fáklyával karamellizálom.



Extra csokis forró csoki mályvacukorral

Hozzávalók 2 bögre
  • kb 4 dl tej
  • 5 dkg étcsokoládé
  • 3 dkg tejcsokoládé
  • 1 tk nutella
  • 1 ek kakaópor
  • 1 dl tejszín
Díszítés:
  • 2-4 db mályvacukor
  • habtejszín
  • díszcukor

Elkészítés:

  1. Mindent egy kis lábosba teszek és összefőzök pár perc alatt.
  2. Bögrékbe töltöm a forró italt beletettem a mályvacukrot.
  3. Tejszínhabbal és színes cukorral díszítem.



Karamellás forró csoki mályvacukorral

Hozzávalók 3 bögre
  • kb 6 dl tej
  • 7 dkg étcsokoládé
  • 3 dkg tejcsokoládé
  • 1 tk nutella
  • 1 ek kakaópor
  • 2 dl tejszín
Díszítéshez:
  • 6 db mályvacukor
  • 3 tk karamell szósz
  • habtejszín
Elkészítés:
  1. Mindent egy kis lábosba teszek és összefőzök pár perc alatt.
  2. Bögrékbe töltöm a forró italt beletettem a mályvacukrot.
  3. Rácsorgattam a karamellt.
  4. Tejszínhabbal és színes cukorral díszítem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése