Oldalak

2018. január 13., szombat

Brandenburgi sonkával és camemberttel töltött rántott karaj kefires-mandulás bundában




Brandenburgi sonkával és camemberttel töltött rántott karaj kefires-mandulás bundában


Hozzávalók:

  • 6 szelet sertés karaj
  • 6 szelet brandenburgi sonka
  • kb 15 dkg natúr camembert
  • 2 dl kefir
  • 2 tojás
  • 10 dkg szeletelt mandula
  • zsemlemorzsa
  • liszt
  • bors
  • kókuszzsír a sütéshez

Elkészítés:

  1. A hús szeleteket alaposan kiklopfoltam, majd sóztam, borsoztam.Minden szeletre tettem egy szelet sonkát és egy darab camemberttet. Félbe hajtottam, megtűztem hústűvel, hogy ne jöjjenek szét, majd bepaníroztam őket.
  2. Liszt, tojás a kefirrel kikeverve, morzsa a mandulával keverve. A maradék camemberttet is bepaníroztam.
  3. Forró kókusz zsírban megsütöttem, figyelve arra, hogy többször forgassam és a mandula ne égjen meg.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése