Oldalak

2017. október 19., csütörtök

Tejfölös gomba leves



Tejfölös gomba leves

Hozzávalók:
  • 60 dkg burgonya
  • 15 dkg gomba
  • fél fej vöröshagyma
  • 1 ek olaj
  • fűszerpaprika
  • petrezselyem zöld
Levesbetét:
  • gyufatészta
Tálaláshoz:
  • tejföl
Elkészítés:
  1. A burgonyát megtisztítom, majd kockára vágom.
  2. A vöröshagymát apróra vágom, a zsiradékon megdinsztelem. 
  3. A burgonyát beleteszem, kicsit megdinsztelem. Megszórom pirospaprikával és felöntöm vízzel.
  4. Ízesítem, majd félpuhára főzöm a burgonyát.Beleteszem a felszeletelt gombát.
  5. Készre főzöm és közben a tésztát is hozzáadom.
  6. Végül a tejföllel behabarom és tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése