Oldalak

2017. október 19., csütörtök

Pirított hagyma




Pirított hagyma

Hozzávalók:

  • 3 nagy fej vörös hagyma
  • 2-3 ek sima és/vagy kukorica liszt
  • bő olaj vagy kókuszzsír

Elkészítés:

  1. A megtisztított hagymát félbevágtam és fel centis szeletekre vágtam.
  2. Szétszedtem a rétegeket, majd megszórtam a liszttel és átforgattam benne. Minden hagymára jusson.
  3. Bő forró olajban/zsírban kis adagokban kisütöttem. Közben forgassuk őket és vigyázzunk nehogy megégjen.
  4. Papírtörlőre szedtem, majd pár perc után áttettem egy másikra. Hagytam ott is még csöpögni, száradni, majd egy tálba tettem.


Megjegyzés:Lyoni szelethez, wimpihez vagy egyéb süt húshoz tökéletes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése