2016. április 21., csütörtök

Halleves



Halleves

Hozzávalók:

  • 3 szelet busa filé
  • 4 db burgonya
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 szál répa
  • 1 ek friss vágott kapor
  • citromlé
  • kb 10 dkg csavart tészta

Elkészítés:

  1. A halfilét kb 4 cm széles csíkokra vágtam, majd félre tettem.
  2. A hagymát apróra vágtam és kevés olajon megdinszteltem.
  3. Hozzáadtam a kis kockára vágott répát és a felkarikázott burgonyát. Együtt pároltam még egy kicsit, majd felöntöttem vízzel.
  4. Ízesítettem sóval és kaporral. Mikor már majdnem kész, akkor teszem bele a halat.
  5. Fedő alatt takarékon főzöm készre és a végén ízesítem kevés citromlével.
  6. A tésztát külön főzöm ki, de együtt tálalom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése