2014. december 4., csütörtök

Tejszínes csirkeraguleves


Tejszínes csirkeraguleves

Hozzávalók:

  • 20 dkg csirkemell
  • 1 sárgarépa
  • 1 marék zöldborsó
  • 1 dl tejszín
  • 1 L húsalaplé vagy zöldségalaplé
  • petrezselyemzöld
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kevés olaj
  • bors

Elkészítés:

  1. A csirkemellet felkockáztam, a répát kis hasábokra vágtam.
  2. A répát és a borsót megfuttattam az olajon, majd hozzáadtam a húst is és fehéredésig pároltam.
  3. Felöntöttem az alaplével és annyi vizet adtam még hozzá, hogy ne legyen túl sűrű.
  4. Beletettem a fokhagymát, megszórtam petrezselyemmel és szükség szerint ízesítettem még sóval, borssal.
  5. Mikor minden puha tejszínnel behabartam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése