Oldalak

2014. szeptember 14., vasárnap

Diós-meggyes kakaós kevert




Diós-meggyes kakaós kevert

Hozzávalók:
  • 25 dkg liszt
  • 25 dkg cukor
  • 8 dkg zsír
  • 1 sütőpor
  • 1 vaníliás cukor
  • 2 tojás
  • 2 dl tej 
  • 2 ek kakaó
Extra: 
  • 15 dkg darált dió vagy mák, de akkor csak 15 dkg liszt
  • 1 marék meggy
    Elkészítés:
    1. Mindent egy tálba tettem az extra hozzávalókon kívül és gépi habverővel simára kevertem. 
    2. A masszához adtam a diót és a meggyet, majd zsírozott lisztezett tepsibe simítottam. 
    3. Előmelegített 180 fokos sütőben 160 fokon kb 30 perc alatt megsütöttem. Elválik a tepsitől a sütemény széle.



    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése