2014. április 26., szombat

Epres álom





Epres álom
(Édesanyám)

Hozzávalók:

  • 2-3 csomag babapiskóta
  • 20-25 dkg fagyasztott eper
  • 2-3 ek cukor
  • 8 dl tejföl
  • 4 dl habtejszín

Elkészítés:

  1. Az epret hagytam kiolvadni,de a levét nem hagytam kárba veszni.
  2. Ebbe a cukros eper lébe mártogattam a babapiskótát és sorakoztattam fel a jénai aljába.
  3. Az epret leturmixoltam és a tejfölhöz kevertem némi cukor kíséretében.
  4. A felvert tejszínt is hozzákevertem, majd a felét a piskótára simítottam.
  5. Ismét babapiskóta, majd befedtem a maradék krémmel.
  6. Fóliával lefedve a hűtőbe tettem egy éjszakára.


2 megjegyzés: