Oldalak

2015. december 6., vasárnap

Perverz csirke







Perverz csirke

Hozzávalók:
  • 1 egész csirke
  • 0,5 l dobozos sör
  • bors
  • 3 gerezd fokhagyma
Máz:
  • 3 ek olaj
  • 3 ek baracklekvár
  • 1 ek unikum
  • 1/2 kk őrölt (csípős) paprika
  • 1 tk őrölt római kömény
  • 1 ek szójaszósz
  • 2 gerezd fokhagyma
    Elkészítés:
    1. A csirkét sóztam borsoztam kívül-belül. 
    2. A sör felét megittam. :) A másik felébe beledobtam 3 gerezd fokhagymát. 
    3. Ráhúztam a sörös dobozra a csirkét. (Ettől hívjuk mi perverznek.)
    4. A többi hozzávalót egy kis tálkában kikevertem. 
    5. A fokhagymát úgy reszeltem bele. Ennek a masszának a felével bekentem mindenhol a csirkét.
    6. 1 órát sütöttem így, kb. 150 fokon a sütő legalsó részén. (Különben nem fér el a csirke.)
    7. A máz másik felével ismét megkentem, majd visszatettem még a sütőbe pirulni.Mikor elkészült lehúzom a dobozról és feldarabolom.




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése