2014. január 24., péntek

Fűszeres paradicsomleves krémsajttal



Fűszeres paradicsomleves krémsajttal

Hozzávalók:
  • 1 ek zsír
  • 1 csapott ek liszt
  • 1-2 ek paradicsompüré
  • 2 dl paradicsomlé
  • 4 dl víz
  • csipet só
  • csipet cukor
  • csipet bazsalikom vagy 3 levél friss aprított bazsalikom
  • csipet bors
  • csipet provencei fűszer
  • kis kocka krémsajt
Elkészítés:

  1. A zsírt felolvasztottam és a liszttel rántást készítettem. 
  2. Kicsit hagytam pirulni, majd hozzáadtam a paradicsompürét és a paradicsomlével elkevert vizet. 
  3. Fűszereztem és krémesre összeforraltam. 
  4. Tálaláskor adtam hozzá a krémsajtot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése